За сеоске путеве у Пријепољу 18 милиона динара

Месним заједницама по 600.000 за радове
Месним заједницама по 600.000 за радове
ИнфоАГРАР / 13.јун 2019. / Живот села

Општина Пријепоље обезбедила је из буџета 18 милиона динара за санацију и реконструкцију сеоске путне инфраструктуре у више од 10 месних заједница.Радиће се путеви које су дефинисали Савети месних заједница, на основу захтева које су упутили Општинском већу.

У току су радови на санацији пута у Косатици а радиће се и у месним заједницама Пријепоље, Бродарево, Гостун, Дренова, Ивање, Бабине, Правошево, Џурово, Матаруге,Слатина, Каћево и Мијане.Овим месним заједницама већ је опредељно по 600 хиљада динара, а Одељењу за инвестиције, које је урадило предмер и предрачун радова, упућен налог да нађе најповољнијег понуђача који ће бити ангажован на  пословима.
 
-Надамо се да ће захтеви стићи и од осталих месних заједница како би се могло кренути са реализацијом радова. Дакле, којој месној заједници ће бити опредељна средства зависиће искључиво од ангажовања људи из Савета месних заједница који су на себе преузели одговорност. Они морају донети одлуку и упутити захтев на основу којег Одељење за инвестиције спроводи јавну набавку мале вредности. То је поступак и једини начин да одобримо средства за ову намену- каже Мира Бојовић, члан Општинског већа. (Ж. Д.)
 

Наша Златка