Даје се у закуп 2.200 хектара пољопривредног земљишта

Јавно надметање заказано је за 24. мај
Јавно надметање заказано је за 24. мај
ИнфоАГРАР / 7.мај 2019. / Агро вести

Општина Нова Варош понудила је у закуп на 10 година више од  2.200 хектара пољопривредног земљишта у државној својини. Ради се о укупно 209 парцела, а почетна цена закупа по хектару се креће у распону од 297 до 7.353 динара, у зависности од површине и класе.

Пријаве на оглас за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта подносе се у затвореној коверти до 20. маја у 15 сати. Јавно надметање је четири дана касније, у петак 24. маја. За све заинтересоване, 13. маја  биће организован обилазак ових парцела.

Пољопривредно земљиште које се даје у закуп налази се у атару катастарских општина Трудово, Акмачићи, Амзићи, Бистрица, Божетићи, Брдо, Буковик, Вилови, Вранеша, Горње Трудово, Дебеља, Дражевићи, Дрмановићи, Комарани, Љепојевићи, Нова Варош, Радијевићи, Радоиња, Рутоши, Тиква, Тисовица, Штитково, Мишевићи, Бела Река, Бурађа, Драглица, Јасеново, Кућани, Негбина, Ојковица и Сеништа.

Текст Огласа за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Нова Варош можете погледати ОВДЕ.       (Ж. Д.)

Наша Златка